which it was assigned. When deploying another template, the message in the exhibit is shown.Based on the infor

Refer to the exhibit.

ACME Logging Inc. has been using the vSphere Web Client template to five-node vSphere 5 cluster. After deploying a new template, the resulting virtual machine is not able to connect the deployment network to which it was assigned. When deploying another template, the message in the exhibit is shown.

Based on the information, what is the likely problem?

A.
Host esxi2 does not have > network uplink attached to the Production vSwitch.

B.
Host esxi2 does not have the Production network created to bind to.

C.
DRS must be enabled if you are deploying templates into a cluster.

D.
A vDS must be configured it you are deploying templates into a cluster.

Explanation:

The attached screenshot in test is a bit blurry but we think it is the following:
Network interface ‘Network adapter 1’ uses network ‘Production’, which is a ‘virtual intranet’
We’ve tested this and the only way to reproduce this error was to create a vSwitch with no uplinks.
If you don’t have the production network created on an other ESXi host the warning is Network interface ‘Network adapter 1’ uses network ‘Production’, which is not accessible

So we think the correct answer should be Host esxi2 does not have > network uplink attached to the Production vSwitch.
http://kb.vmware.com/selfservice/microsites/search.do?language=en_US&cmd=displayKC&externalId=1003832


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *